Lang Leve de Liefde: zijn knuffelende Elza en zingende Rob een match?

Lang Leve de Liefde: zijn knuffelende Elza en zingende Rob een match?

Donderdag 17 november 2022 om 20:12

In Lang Leve de Liefde zingt Rob 'Crazy' van Pasty Cline voor zijn date Elza, hij krijgt het er zelf warm van. Even later zitten Elza en Rob lekker close op de bank. Is het een match?

Bekijk de beelden van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: zijn knuffelende Elza en zingende Rob een match? In Lang Leve de Liefde zingt Rob 'Crazy' van Pasty Cline voor zijn date Elza, hij krijgt het er zelf warm van. Even later zitten Elza en Rob lekker close op de bank. Is het een match? Bekijk de beelden van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Djermo vindt dat Donna op kansloze types valt Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: mag Toby tegen Kim aankruipen als hij het koud heeft? Bekijk deze video » Luuk Ikink: ‘Er wordt heel veel gesekst in Lang Leve De Liefde’ Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's