Özcan Akyol in Jinek: 'Je moet niet alles afschuiven op Matthijs van Nieuwkerk' (video)

Özcan Akyol in Jinek: 'Je moet niet alles afschuiven op Matthijs van Nieuwkerk' (video)

Zaterdag 19 november 2022 om 08:21

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Matthijs van Nieuwkerk zou jarenlang een schrikbewind hebben gevoerd op de redactie van De Wereld Draait Door. Angela de Jong en Özcan Akyol reageren op de publicatie van de Volkskrant. 'Ze hebben als collectief gefaald.'

Özcan Akyol in <em>Jinek</em>: 'Je moet niet alles afschuiven op Matthijs van Nieuwkerk' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Matthijs van Nieuwkerk zou jarenlang een schrikbewind hebben gevoerd op de redactie van De Wereld Draait Door. Angela de Jong en Özcan Akyol reageren op de publicatie van de Volkskrant. 'Ze hebben als collectief gefaald.' Lees verder onder de video. IntimidatieVan Nieuwkerk zou zich schuldig hebben gemaakt aan vernedering en intimidatie, meldt de Volkskrant op basis van tientallen gesprekken die ze voerden met oud-werknemers van DWDD. Volgens Özcan Akyol is het echter niet terecht dat alles wordt afgeschoven op Van Nieuwkerk. 'BNNVARA maakte ook fouten. (...) Ze hebben als collectief gefaald.' Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Özcan Akyol in Jinek: 'Je moet niet alles afschuiven op Matthijs van Nieuwkerk' (video)

Lees verder onder de video.

Intimidatie
Van Nieuwkerk zou zich schuldig hebben gemaakt aan vernedering en intimidatie, meldt de Volkskrant op basis van tientallen gesprekken die ze voerden met oud-werknemers van DWDD. Volgens Özcan Akyol is het echter niet terecht dat alles wordt afgeschoven op Van Nieuwkerk. 'BNNVARA maakte ook fouten. (...) Ze hebben als collectief gefaald.'

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's