Harry Piekema ging naar therapeut ter voorbereiding op deelname Expeditie Robinson (RTL Boulevard)

Harry Piekema ging naar therapeut ter voorbereiding op deelname Expeditie Robinson (RTL Boulevard)

Harry Piekema vertelt in RTL Boulevard hoe hij zich heeft voorbereid op zijn deelname aan het programma 'Expeditie Robinson'. Dat heeft hem geen windeieren gelegd aangezien hij nog steeds in de race zit en zelfs de publiekslieveling blijkt. Harry is naar een therapeut gegaan van tevoren en heeft belangrijk advies gekregen. Piekema: "Zorg dat je je eigen beste vriend blijft!" De vraag is of hij zijn eigen beste vriend blijft tot het einde van de survivalwedstrijd?

Bekijk in het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Harry Piekema</em> ging naar therapeut ter voorbereiding op deelname <em>Expeditie Robinson</em> (<em>RTL Boulevard</em>) Harry Piekema vertelt in RTL Boulevard hoe hij zich heeft voorbereid op zijn deelname aan het programma 'Expeditie Robinson'. Dat heeft hem geen windeieren gelegd aangezien hij nog steeds in de race zit en zelfs de publiekslieveling blijkt. Harry is naar een therapeut gegaan van tevoren en heeft belangrijk advies gekregen. Piekema: "Zorg dat je je eigen beste vriend blijft!" De vraag is of hij zijn eigen beste vriend blijft tot het einde van de survivalwedstrijd? Bekijk in het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.
TV :
Harry Piekema ging naar therapeut ter voorbereiding op deelname Expeditie Robinson (RTL Boulevard)

Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV