Zien: Wilfred Genee begint verkleed als Arabische sjeik aan De Oranjewinter

Zien: Wilfred Genee begint verkleed als Arabische sjeik aan De Oranjewinter

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>Wilfred Genee</em> begint verkleed als Arabische sjeik aan <em>De Oranjewinter</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Zondagavond was de eerste aflevering van De Oranjewinter te zien op SBS6 en dat kon Wilfred Genee natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. De presentator hulde zich in een bijzondere outfit en verscheen verkleed als Arabische sjeik voor de camera om een introductiepraatje te doen met Johan Derksen. Genee hoopte dat zijn vrouw er niet achter zal komen, want het is nog maar de vraag of die het zo leuk vindt... Derksen begon overigens meteen met een scherpe analyse van de kwaliteiten van het Qatarese elftal: "Dat Qatar kan er geen reet van, die verliezen van IJsselmeervogels." Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zondagavond was de eerste aflevering van De Oranjewinter te zien op SBS6 en dat kon Wilfred Genee natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. De presentator hulde zich in een bijzondere outfit en verscheen verkleed als Arabische sjeik voor de camera om een introductiepraatje te doen met Johan Derksen. Genee hoopte dat zijn vrouw er niet achter zal komen, want het is nog maar de vraag of die het zo leuk vindt... Derksen begon overigens meteen met een scherpe analyse van de kwaliteiten van het Qatarese elftal: "Dat Qatar kan er geen reet van, die verliezen van IJsselmeervogels."

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV