Zie: Rob Goossens over Matthijs van Nieuwkerk: 'Voor dit soort bullebakken is er geen plek'

Zie: Rob Goossens over Matthijs van Nieuwkerk: 'Voor dit soort bullebakken is er geen plek'

Maandag 21 november 2022 om 19:54

Matthijs van Nieuwkerk stapt op bij BNNVARA. De oud 'DWDD'-presentator ligt sinds het vernietigende onderzoeksartikel van 'de Volkskrant' onder vuur waaruit blijkt dat hij zich achter de schermen van het programma als een tiran gedroeg. Waar velen mensen Matthijs nog op handen dragen, vindt Rob Goosses Matthijs van Nieuwkerk een stampende kleuter. Ook RTL zegt dat er geen plek is voor bullebakken bij hen.

Bekijk in het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zie: <em>Rob Goossens</em> over <em>Matthijs van Nieuwkerk</em>: 'Voor dit soort bullebakken is er geen plek' Matthijs van Nieuwkerk stapt op bij BNNVARA. De oud 'DWDD'-presentator ligt sinds het vernietigende onderzoeksartikel van 'de Volkskrant' onder vuur waaruit blijkt dat hij zich achter de schermen van het programma als een tiran gedroeg. Waar velen mensen Matthijs nog op handen dragen, vindt Rob Goosses Matthijs van Nieuwkerk een stampende kleuter. Ook RTL zegt dat er geen plek is voor bullebakken bij hen. Bekijk in het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Rob Goossens: "Matthijs van Nieuwkerks eerste, ingetrokken statement gaat wel uitlekken" Bekijk deze video » RTL Boulevard: Beau van Erven Dorens en Diederik Ebbinge zijn fan van Matthijs de Ligt (video) Bekijk deze video » De Volkskrant: 'Het ligt niet alleen bij Matthijs, maar ook bij BNNVARA' Bekijk deze video »
TV :
Zie: Rob Goossens over Matthijs van Nieuwkerk: 'Voor dit soort bullebakken is er geen plek'

Actuele video's

Meer actuele video's