NOS WK Voetbal: Frankrijk - Australië eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Frankrijk - Australië eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Live: Frankrijk - Australië (WK voetbal)

NOS WK Voetbal: Frankrijk - Australië eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 19.20 uur voorbeschouwing en om 20.00 uur live verslag van de wedstrijd Frankrijk - Australië in Groep D van het WK voetbal in Qatar. De Fransen reizen af als regerend wereldkampioen en zijn opnieuw één van de favorieten voor de eindzege. Het duel is ook te zien op de livestream via Gids.tv. SterrenensembleFrankrijk arriveert met een waar sterrenensemble in Qatar. De Fransen werden in 2018 wereldkampioen door in de finale met 4-2 te winnen van Kroatië. Nu is vooral de Franse aanval iets om te vrezen, met namen als Karim Benzema, Kingsley Coman, Ousmane Dembélé, Olivier Giroud, Antoine Griezmann, Kylian Mbappé en Christopher Nkunku. Op het EK van 2021 werden de Fransen in de achtste finale echter al uitgeschakeld door Zwitserland. Weinig bekendenIn Australië is het post-Tim Cahill-tijdperk aangebroken. Cahill was jarenlang de sterkhouder van de Socceroos (hij scoorde op het WK van 2014 nog op fantastische wijze tegen Oranje), maar is inmiddels afgezwaaid. Nu blijven er weinig bekenden over in het team van bondscoach Graham Arnold. Zullen de Australiërs überhaupt een kans maken tegen Frankrijk? Bekijk ook Noa Vahle doet pikante onthulling: 'VI-onderbroek voor Louis van Gaal in de maak' Bekijk deze video » Zien: St. Regis Hotel laat Nederlands elftal baden in ongekende luxe Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf 19.20 uur voorbeschouwing en om 20.00 uur live verslag van de wedstrijd Frankrijk - Australië in Groep D van het WK voetbal in Qatar. De Fransen reizen af als regerend wereldkampioen en zijn opnieuw één van de favorieten voor de eindzege. Het duel is ook te zien op de livestream via Gids.tv.

Sterrenensemble
Frankrijk arriveert met een waar sterrenensemble in Qatar. De Fransen werden in 2018 wereldkampioen door in de finale met 4-2 te winnen van Kroatië. Nu is vooral de Franse aanval iets om te vrezen, met namen als Karim Benzema, Kingsley Coman, Ousmane Dembélé, Olivier Giroud, Antoine Griezmann, Kylian Mbappé en Christopher Nkunku. Op het EK van 2021 werden de Fransen in de achtste finale echter al uitgeschakeld door Zwitserland.

Weinig bekenden
In Australië is het post-Tim Cahill-tijdperk aangebroken. Cahill was jarenlang de sterkhouder van de Socceroos (hij scoorde op het WK van 2014 nog op fantastische wijze tegen Oranje), maar is inmiddels afgezwaaid. Nu blijven er weinig bekenden over in het team van bondscoach Graham Arnold. Zullen de Australiërs überhaupt een kans maken tegen Frankrijk?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV