Fred Teeven vindt Sylvana Simons reactie op Sinterklaasintocht Staphorst: "Namaak emoties" (HLF8)

Fred Teeven vindt Sylvana Simons reactie op Sinterklaasintocht Staphorst: "Namaak emoties" (HLF8)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 22 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Politica Sylvana Simons was voor vanavond uitgenodigd maar bedankte toen ze hoorde wie er nog meer aan tafel zouden zitten bij HLF8. De gasten vermoeden dat het vanwege de aanwezigheid van twee kale mannen is: Jack van Gelder en Fred Teeven. De laatste beticht haar van 'namaak emoties' toen zij zich uitsprak over het optreden van de politie in Staphorst tijdens de Sinterklaasintocht. Niet iedereen is het daarmee eens.

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>Fred Teeven</em> vindt <em>Sylvana Simons</em> reactie op Sinterklaasintocht <em>Staphorst</em>: &quot;Namaak emoties&quot; (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 22 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Politica Sylvana Simons was voor vanavond uitgenodigd maar bedankte toen ze hoorde wie er nog meer aan tafel zouden zitten bij HLF8. De gasten vermoeden dat het vanwege de aanwezigheid van twee kale mannen is: Jack van Gelder en Fred Teeven. De laatste beticht haar van 'namaak emoties' toen zij zich uitsprak over het optreden van de politie in Staphorst tijdens de Sinterklaasintocht. Niet iedereen is het daarmee eens. Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV