Video: Demonstranten Kick Out Zwarte Piet lastiggevallen bij intocht Staphorst

Video: Demonstranten Kick Out Zwarte Piet lastiggevallen bij intocht Staphorst

De Mobiele Eenheid is zaterdag ingezet bij botsingen tussen demonstranten van Kick Out Zwarte Piet en tegenstanders van die beweging op verschillende toegangswegen naar Staphorst.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Demonstranten <em>Kick Out Zwarte Piet</em> lastiggevallen bij intocht <em>Staphorst</em> De Mobiele Eenheid is zaterdag ingezet bij botsingen tussen demonstranten van Kick Out Zwarte Piet en tegenstanders van die beweging op verschillende toegangswegen naar Staphorst. Tekst gaat verder onder de video. Sinterklaasintocht StaphorstOp de A28 stonden volgens RTV Oost honderden tegendemonstranten die auto's tegenhielden. Sommigen van hen zijn verkleed als traditionele zwarte pieten. Volgens ooggetuigen zou er vuurwerk zijn gegooid richting één auto en werd een ander voertuig bekogeld met eieren. In de voertuigen zouden KOZP-betogers zitten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Demonstranten opgepakt bij Kick Out Zwarte Piet-demonstratie in Breda Bekijk deze video » Video: Demonstratie Kick Out Zwarte Piet in Volendam loopt uit de hand Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Sinterklaasintocht Staphorst
Op de A28 stonden volgens RTV Oost honderden tegendemonstranten die auto's tegenhielden. Sommigen van hen zijn verkleed als traditionele zwarte pieten. Volgens ooggetuigen zou er vuurwerk zijn gegooid richting één auto en werd een ander voertuig bekogeld met eieren. In de voertuigen zouden KOZP-betogers zitten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV