Martien Meiland pareert kritiek uitzenden uitvaart oma Jenny: "Zo is het leven"

Martien Meiland pareert kritiek uitzenden uitvaart oma Jenny: "Zo is het leven"

Sunday 27 November 2022 om 21:41

Met het overlijden van de moeder van Erica Meiland en het verlies van kat Jut gaat dit seizoen van Chateau Meiland nu al de boeken in als tranentrekker, maar de familie doet daar deze maandag in de laatste aflevering nog een schepje bovenop als Maxime het ja-woord geeft aan haar Leroy.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Martien Meiland</em> pareert kritiek uitzenden <em>uitvaart oma Jenny</em>: &quot;Zo is het leven&quot; Met het overlijden van de moeder van Erica Meiland en het verlies van kat Jut gaat dit seizoen van Chateau Meiland nu al de boeken in als tranentrekker, maar de familie doet daar deze maandag in de laatste aflevering nog een schepje bovenop als Maxime het ja-woord geeft aan haar Leroy. Tekst gaat verder onder de video. Begrafenis oma JennyDe familie Meiland ontving dit seizoen veel kritiek vanwege het uitzenden van oma Jenny's uitvaart, maar volgens Martien is die kritiek onterecht: "Dat is toch gewoon reality, zo is het leven. Ik vind dat de productie het op een hele mooie manier geproduceerd heeft, dat hoort er gewoon bij." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Martien Meiland pareert kritiek uitzenden uitvaart oma Jenny: "Zo is het leven"

Begrafenis oma Jenny
De familie Meiland ontving dit seizoen veel kritiek vanwege het uitzenden van oma Jenny's uitvaart, maar volgens Martien is die kritiek onterecht: "Dat is toch gewoon reality, zo is het leven. Ik vind dat de productie het op een hele mooie manier geproduceerd heeft, dat hoort er gewoon bij."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's