Wierd Duk in HLF8 over bloederige pakketjes bij ambassades: "Poging tot intimidatie"

Wierd Duk in HLF8 over bloederige pakketjes bij ambassades: "Poging tot intimidatie"

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 2 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

De Oekraïense ambassade in Den Haag heeft vanmiddag een 'bloederig pakket' met dierenogen ontvangen. Ook bij ambassades en consulaten van Oekraïne in andere landen zijn zulke pakketten binnengekomen. Wierd Duk vertelt in HLF8 over de merkwaardige pakketjes.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Wierd Duk</em> in <em>HLF8</em> over bloederige pakketjes bij ambassades: &quot;Poging tot intimidatie&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 2 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. De Oekraïense ambassade in Den Haag heeft vanmiddag een 'bloederig pakket' met dierenogen ontvangen. Ook bij ambassades en consulaten van Oekraïne in andere landen zijn zulke pakketten binnengekomen. Wierd Duk vertelt in HLF8 over de merkwaardige pakketjes. Tekst gaat verder onder de video. Poging tot intimidatieDe pakketten zijn gedrenkt in een vloeistof met een kenmerkende geur en zouden naar verluidt dierenogen bevatten. De ambassade in Den Haag heeft vandaag direct al extra veiligheidsmaatregelen genomen. Volgens Wierd Duk is het een 'poging tot intimidatie' van de Russen. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Poging tot intimidatie
De pakketten zijn gedrenkt in een vloeistof met een kenmerkende geur en zouden naar verluidt dierenogen bevatten. De ambassade in Den Haag heeft vandaag direct al extra veiligheidsmaatregelen genomen. Volgens Wierd Duk is het een 'poging tot intimidatie' van de Russen.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV