Video: Memphis Depay waant zich een hele grote speler in het Nederlands elftal

Video: Memphis Depay waant zich een hele grote speler in het Nederlands elftal

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Bondscoach Louis van Gaal vindt het geen probleem dat Memphis Depay in de media heeft verteld dat hij het liefst met Ajax-aanvaller Steven Bergwijn een duo vormt bij het Nederlands elftal, met Cody Gakpo daar vlak achter als aanvallende middenvelder.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Memphis Depay</em> waant zich een hele grote speler in het <em>Nederlands elftal</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Bondscoach Louis van Gaal vindt het geen probleem dat Memphis Depay in de media heeft verteld dat hij het liefst met Ajax-aanvaller Steven Bergwijn een duo vormt bij het Nederlands elftal, met Cody Gakpo daar vlak achter als aanvallende middenvelder. Lees verder onder de video. Grote spelerRené van der Gijp reageert in De Oranjewinter kritisch op de houding en uitspraken van Memphis Depay: "Ik denk dat Memphis zich een hele grote speler waant in het Nederlands elftal." De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Grote speler
René van der Gijp reageert in De Oranjewinter kritisch op de houding en uitspraken van Memphis Depay: "Ik denk dat Memphis zich een hele grote speler waant in het Nederlands elftal."

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV