Crime: Karen Pirie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Crime: Karen Pirie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Crime: Karen Pirie gemist? Bekijk hier de hele uitzending Iets meer dan een maand nadat de Schotse miniserie Karen Pirie te zien was bij de Vlaamse publieke omroep, wordt hij uitgezonden op NPO 2. De drie afleveringen van speelfilmlengte draaien om de gelijknamige hoofdpersoon, een detective sergeant bij de politie. StudentenSt. Andrews, Schotland, 1996. Drie dronken studenten vinden het lichaam van de jonge Rosie Duff, voor dood achtergelaten op het domein van de kathedraal. De enige verdachten zijn de drie studenten die onder haar bloed zitten. 25 jaar later is de moordzaak het onderwerp van een provocatieve podcast en wordt DS Karen Pirie onverwacht aangeduid om de zaak op zich te nemen. GeheimHet wordt duidelijk dat Rosie een geheim met zich meedroeg dat het mysterie rond de zaak zou kunnen onthullen. Wanneer er nieuw bewijs komt dat een van de studenten verdacht maakt, gaat Karen de verdachte achterna om zijn versie van de feiten te horen. Kan deze gruwelijke moordzaak eindelijk worden opgelost? Bekijk ook Bekijk de trailer van Flikken Rotterdam seizoen 6 (vanaf 26 augustus op NPO 1) Bekijk deze video » Schotse crimeserie Karen Pirie vanaf vrijdag op België Eén: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Uitzending :
Crime: Karen Pirie gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Iets meer dan een maand nadat de Schotse miniserie Karen Pirie te zien was bij de Vlaamse publieke omroep, wordt hij uitgezonden op NPO 2. De drie afleveringen van speelfilmlengte draaien om de gelijknamige hoofdpersoon, een detective sergeant bij de politie.

Studenten
St. Andrews, Schotland, 1996. Drie dronken studenten vinden het lichaam van de jonge Rosie Duff, voor dood achtergelaten op het domein van de kathedraal. De enige verdachten zijn de drie studenten die onder haar bloed zitten. 25 jaar later is de moordzaak het onderwerp van een provocatieve podcast en wordt DS Karen Pirie onverwacht aangeduid om de zaak op zich te nemen.

Geheim
Het wordt duidelijk dat Rosie een geheim met zich meedroeg dat het mysterie rond de zaak zou kunnen onthullen. Wanneer er nieuw bewijs komt dat een van de studenten verdacht maakt, gaat Karen de verdachte achterna om zijn versie van de feiten te horen. Kan deze gruwelijke moordzaak eindelijk worden opgelost?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV