Familie Gillis: massa is kassa: Peter eet chocoladecadeaus voor zijn personeel op

Familie Gillis: massa is kassa: Peter eet chocoladecadeaus voor zijn personeel op

Maandag 5 december 2022 om 15:19

Vanaf vanavond kun je weer kijken naar een gloednieuw seizoen van Familie Gillis: massa is kassa. In eerste beelden is te zien dat Nicol druk is met de organisatie voor een cadeau voor hun personeel, maar Peter dreigt dit te verpesten.

Lees verder onder de video.

<em>Familie Gillis: massa is kassa</em>: Peter eet chocoladecadeaus voor zijn personeel op Vanaf vanavond kun je weer kijken naar een gloednieuw seizoen van Familie Gillis: massa is kassa. In eerste beelden is te zien dat Nicol druk is met de organisatie voor een cadeau voor hun personeel, maar Peter dreigt dit te verpesten. Lees verder onder de video. Nicol ergert zich aan etende PeterEr zijn namelijk precies genoeg chocolaatjes besteld voor de werknemers, maar Peter heeft lekkere trek. Hij zit achter elkaar chocolade op te eten dat voor het personeel is bedoeld, tot grote ergernis van zijn vriendin. “Niet goed voor mijn dieet denk ik. Maar ik had het even nodig”, aldus Peter. Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hierboven. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is maandag 5 december om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Zien! Nieuwe Gillis merchandise (Familie Gillis: massa is kassa) Bekijk deze video » Peter Gillis vertelt hoe het gaat: "Ondernemertje pesten" (video) Bekijk deze video »

Nicol ergert zich aan etende Peter
Er zijn namelijk precies genoeg chocolaatjes besteld voor de werknemers, maar Peter heeft lekkere trek. Hij zit achter elkaar chocolade op te eten dat voor het personeel is bedoeld, tot grote ergernis van zijn vriendin. “Niet goed voor mijn dieet denk ik. Maar ik had het even nodig”, aldus Peter.

Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hierboven.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is maandag 5 december om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's