Video: Richard Langeveld in Op1 over agressie in het amateurvoetbal

Video: Richard Langeveld in Op1 over agressie in het amateurvoetbal

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 5 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Video: Richard Langeveld in <em>Op1</em> over agressie in het amateurvoetbal Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 5 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In december 2012 werd grensrechter Richard Nieuwenhuizen van voetbalclub Buitenboys doodgeslagen na een voetbalwedstrijd. Zijn dood was voor de KNVB het startsein voor een actie tegen geweld in het amateurvoetbal. Toch is er tien jaar later vrijwel niets veranderd volgens Buitenboys-voorzitter Richard Langeveld. Hij schuift vanavond aan bij Op1. 'Uiteindelijk zie je dat je gewoon een afspiegeling bent van de maatschappij.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Richard Langeveld in Op1 over agressie in het amateurvoetbal

In december 2012 werd grensrechter Richard Nieuwenhuizen van voetbalclub Buitenboys doodgeslagen na een voetbalwedstrijd. Zijn dood was voor de KNVB het startsein voor een actie tegen geweld in het amateurvoetbal. Toch is er tien jaar later vrijwel niets veranderd volgens Buitenboys-voorzitter Richard Langeveld. Hij schuift vanavond aan bij Op1. 'Uiteindelijk zie je dat je gewoon een afspiegeling bent van de maatschappij.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV