Feest bij De Oranjewinter: Johan Derksen nu ook in kerstpromo SBS6 (video)

Feest bij De Oranjewinter: Johan Derksen nu ook in kerstpromo SBS6 (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 7 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Feest bij <em>De Oranjewinter</em>: <em>Johan Derksen</em> nu ook in kerstpromo SBS6 (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 7 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Het is feest in de studio van De Oranjewinter want er is een einde gekomen aan de kerstpromo vete tussen Johan Derksen en SBS6. Hij schittert nu ook in de kerstpromo! De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het is feest in de studio van De Oranjewinter want er is een einde gekomen aan de kerstpromo vete tussen Johan Derksen en SBS6. Hij schittert nu ook in de kerstpromo!

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV