Gordon over weglopen Fleur Jongepier bij Op1 om mening Qatar: ‘Tamelijk respectloos’

Gordon over weglopen Fleur Jongepier bij Op1 om mening Qatar: ‘Tamelijk respectloos’

ZIEN: Gordon jaagt Fleur Jongepier Op1-studio uit

Gordon was dinsdagavond te gast bij Op1 en zijn aanwezigheid maakte weer eens de tongen los. Toen hij aan het woord kwam over Qatar probeerde hij de mensenrechtensituatie daar te bagatelliseren. Daarop besloot mede-tafelgast Fleur Jongepier de studio te verlaten. “Dat was best wel heel vervelend. Vooral omdat het zo onverwacht was”, zo reageert Gordon.

Lees verder onder de video.

Gordon over weglopen Fleur Jongepier bij <em>Op1</em> om mening Qatar: ‘Tamelijk respectloos’ ZIEN: Gordon jaagt Fleur Jongepier Op1-studio uit Gordon was dinsdagavond te gast bij Op1 en zijn aanwezigheid maakte weer eens de tongen los. Toen hij aan het woord kwam over Qatar probeerde hij de mensenrechtensituatie daar te bagatelliseren. Daarop besloot mede-tafelgast Fleur Jongepier de studio te verlaten. “Dat was best wel heel vervelend. Vooral omdat het zo onverwacht was”, zo reageert Gordon. Lees verder onder de video. Gordon is het alweer vergeten“Ik vind het tamelijk respectloos als iemand wegloopt tijdens een gesprek, wat je ook van mijn mening vindt. Iedereen mag zijn mening hebben. Je kan het niet met me eens zijn maar ik heb ook naar haar verhaal moeten luisteren, dat was best heftig ook”, aldus Gordon. Toch ligt de presentator er niet wakker van. “Ik ben het alweer vergeten.” Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Gordon moet emigratie naar Dubai verdedigen in Op1: 'Moraalridder-gedrag' Bekijk deze video » Shownieuws: waarom liep Fleur Jongepier weg uit Op1 na Gordons Qatar-uitspraken? Bekijk deze video »
Talkshow :
Gordon over weglopen Fleur Jongepier bij Op1 om mening Qatar: ‘Tamelijk respectloos’

Gordon is het alweer vergeten
“Ik vind het tamelijk respectloos als iemand wegloopt tijdens een gesprek, wat je ook van mijn mening vindt. Iedereen mag zijn mening hebben. Je kan het niet met me eens zijn maar ik heb ook naar haar verhaal moeten luisteren, dat was best heftig ook”, aldus Gordon. Toch ligt de presentator er niet wakker van. “Ik ben het alweer vergeten.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV