Video: groot feest in grote steden na overwinning Marokko op WK Voetbal

Video: groot feest in grote steden na overwinning Marokko op WK Voetbal

Zaterdag 10 december 2022 om 21:03

Video: groot feest in grote steden na overwinning <em>Marokko</em> op WK Voetbal Op verschillende plekken in het land zijn Marokkaanse voetbalfans zaterdag massaal de straat op gegaan om de WK-overwinning te vieren van hun thuisland op tegenstander Portugal. Marokko won de kwartfinale met 1-0 en staat daarmee als eerste Afrikaanse land ooit in de halve finales van het wereldkampioenschap. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: 24-jarige verdachte uit Asten aangehouden voor doodsteken eigen moeder Bekijk deze video » Video: Ontvoerde Isra uit Goor wil niets met familie in Nederland te maken hebben Bekijk deze video » Hart van Nederland gemist? Brand in rijtjeshuis kost bewoner het leven in Gouda Bekijk deze video »
Voetbal :

Op verschillende plekken in het land zijn Marokkaanse voetbalfans zaterdag massaal de straat op gegaan om de WK-overwinning te vieren van hun thuisland op tegenstander Portugal. Marokko won de kwartfinale met 1-0 en staat daarmee als eerste Afrikaanse land ooit in de halve finales van het wereldkampioenschap.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's