Kerststraatverkiezing 2022: waar ligt de mooiste kerststraat van Nederland? (video)

Kerststraatverkiezing 2022: waar ligt de mooiste kerststraat van Nederland? (video)

Zaterdag 10 december 2022 om 23:08

<em>Kerststraatverkiezing 2022</em>: waar ligt de mooiste kerststraat van Nederland? (video) Met de kerstdagen voor de deur is het ook tijd voor de jaarlijkse traditie bij Hart van Nederland: de mooiste kerststraatverkiezing van Nederland. Welke straat of wijk is dit jaar de allermooiste, de meest uitbundige en de meest creatieve kerststraat van Nederland? Sta jij elk jaar samen met je buren je in het zweet te werken om tienduizenden lampjes, opblaaskerstmannen en thema's te bedenken voor jullie straat? Je kan je nu opgeven. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland gemist? Brand in rijtjeshuis kost bewoner het leven in Gouda Bekijk deze video » Video: groot feest in grote steden na overwinning Marokko op WK Voetbal Bekijk deze video » Video: ondernemers delen gratis kerstbomen uit bij Voedselbank (video) Bekijk deze video »
TV :

Met de kerstdagen voor de deur is het ook tijd voor de jaarlijkse traditie bij Hart van Nederland: de mooiste kerststraatverkiezing van Nederland. Welke straat of wijk is dit jaar de allermooiste, de meest uitbundige en de meest creatieve kerststraat van Nederland? Sta jij elk jaar samen met je buren je in het zweet te werken om tienduizenden lampjes, opblaaskerstmannen en thema's te bedenken voor jullie straat? Je kan je nu opgeven.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's