Video: ondernemers delen gratis kerstbomen uit bij Voedselbank (video)

Video: ondernemers delen gratis kerstbomen uit bij Voedselbank (video)

Zaterdag 10 december 2022 om 22:58

Video: ondernemers delen gratis <em>kerstbomen</em> uit bij Voedselbank (video) Je zou kunnen stellen dat de beste ideeën in de kroeg ontstaan. Voor ondernemers uit Groningen gaat dit in ieder geval op. Zij kwamen op het idee om gratis kerstbomen uit te delen aan mensen die er zelf geen kunnen betalen. "Iedereen verdient een mooie kerst." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: Ontvoerde Isra uit Goor wil niets met familie in Nederland te maken hebben Bekijk deze video » Hart van Nederland gemist? Brand in rijtjeshuis kost bewoner het leven in Gouda Bekijk deze video » Video: groot feest in grote steden na overwinning Marokko op WK Voetbal Bekijk deze video »
Nieuws :

Je zou kunnen stellen dat de beste ideeën in de kroeg ontstaan. Voor ondernemers uit Groningen gaat dit in ieder geval op. Zij kwamen op het idee om gratis kerstbomen uit te delen aan mensen die er zelf geen kunnen betalen. "Iedereen verdient een mooie kerst."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's