Hart van Nederland: 'Mogelijk eerste schaatsmarathon op dinsdag' (video)

Hart van Nederland: 'Mogelijk eerste schaatsmarathon op dinsdag' (video)

Maandag 12 december 2022 om 22:24

<em>Hart van Nederland</em>: 'Mogelijk eerste schaatsmarathon op dinsdag' (video) Haal de schaatsen maar alvast van zolder en vet ze goed in, want het gaat flink vriezen. En met die dalende temperaturen stijgt ook de schaatskoorts. Het zou namelijk zomaar kunnen dat deze week de allereerste schaatsmarathon van het seizoen wordt bereden en daarom zijn schaatsverenigingen nu al druk in de weer met de eerste voorbereidingen. 'Misschien kan de eerste marathon dinsdag al plaatsvinden.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Kerststraatverkiezing 2022: waar ligt de mooiste kerststraat van Nederland? (video) Bekijk deze video » Video: Minderjarige jongen uit Friesland rijdt zonder rijbewijs man het ziekenhuis in Bekijk deze video » Gedupeerde blootstelling kankerverwekkend chroom-6: 'Er werd alleen aan geld gedacht' bij rechtzaak Bekijk deze video » Wolf schrikt woonwijken op met komst (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Haal de schaatsen maar alvast van zolder en vet ze goed in, want het gaat flink vriezen. En met die dalende temperaturen stijgt ook de schaatskoorts. Het zou namelijk zomaar kunnen dat deze week de allereerste schaatsmarathon van het seizoen wordt bereden en daarom zijn schaatsverenigingen nu al druk in de weer met de eerste voorbereidingen. 'Misschien kan de eerste marathon dinsdag al plaatsvinden.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's