René Mioch in HLF8 over nieuwe Avatar-film: "Claustrofobische ervaring"

René Mioch in HLF8 over nieuwe Avatar-film: "Claustrofobische ervaring"

Woensdag 14 december 2022 om 21:17

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 14 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk de serierecensie van Avatar: The Way of Water via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>René Mioch</em> in <em>HLF8</em> over nieuwe Avatar-film: &quot;Claustrofobische ervaring&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 14 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de serierecensie van Avatar: The Way of Water via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het is een van de duurste films ooit gemaakt, Avatar. Gaat het alle verwachtingen weer ten boven? Na 13 jaar is er eindelijk een tweede deel gemaakt van de succesvolle film over de blauwe wezens. René Mioch is behoorlijk gepassioneerd over de nieuwe Avatar-film: "Het is een claustrofobische ervaring, maar het is zo'n mooi gegeven, zo aangrijpend." Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Het is een van de duurste films ooit gemaakt, Avatar. Gaat het alle verwachtingen weer ten boven? Na 13 jaar is er eindelijk een tweede deel gemaakt van de succesvolle film over de blauwe wezens. René Mioch is behoorlijk gepassioneerd over de nieuwe Avatar-film: "Het is een claustrofobische ervaring, maar het is zo'n mooi gegeven, zo aangrijpend."

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's