Weerbericht: code oranje wegens gladheid zondagavond en maandagochtend (video)

Weerbericht: code oranje wegens gladheid zondagavond en maandagochtend (video)

Zondag 18 december 2022 om 22:16

Vanavond komt er een einde aan het winterweer. Code oranje is door het KNMI afgegeven omdat er ijzel verwacht wordt vannacht. Het gaat regenen en morgenochtend wordt ook nog gladheid verwacht. Er is dan op uitgebreide schaal sprake van een gevaarlijke situatie.

Lees verder onder de video.

<em>Weerbericht</em>: code oranje wegens gladheid zondagavond en maandagochtend (video) Vanavond komt er een einde aan het winterweer. Code oranje is door het KNMI afgegeven omdat er ijzel verwacht wordt vannacht. Het gaat regenen en morgenochtend wordt ook nog gladheid verwacht. Er is dan op uitgebreide schaal sprake van een gevaarlijke situatie. Lees verder onder de video. HerfstachtigIn de loop van de maandag lopen de temperaturen nog meer op, het weer wordt herfstachtig en het is afgelopen met de mooie winterse plaatjes. Vooral veel buien en weinig zon. Bekijk het weerbericht van Weer.nl hierboven.Bekijk ook Code geel in Nederland: ongelukken op de weg door gladheid (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Weer :

Herfstachtig
In de loop van de maandag lopen de temperaturen nog meer op, het weer wordt herfstachtig en het is afgelopen met de mooie winterse plaatjes. Vooral veel buien en weinig zon.

Bekijk het weerbericht van Weer.nl hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's