Knoop & de Leeuw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Knoop & de Leeuw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Knoop & de Leeuw gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf maandag kun je kijken naar het nieuwe programma Knoop & De Leeuw. Dit is de eerste talkshow met én door mensen met een (verstandelijke) beperking. De presentatie ligt in handen van Paul de Leeuw. Huisband Wimpie en de Domino’sNa Knoop Gala en Knoop in je zakdoek wordt de traditie voortgezet en staat Knoop & De Leeuw in het teken van mensen met een (verstandelijke) beperking. Niet alleen spelen zij een rol in het programma, ook achter de schermen doen zij er alles aan om er een mooie show van te maken. Ook huisband Wimpie en de Domino’s is er voor het entertainment. Feestelijk programmaMet spraakmakende gasten, met en zonder beperking, worden grote onderwerpen van het afgelopen jaar besproken. Er zijn optredens, gasten mogen één keer in hun leven iets bijzonders doen en het gaat over de kersttrends. Zo wordt het een mooi feestelijk programma vol humor en verrassingen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Maandag 19 december 2022 om 19:48

Vanaf maandag kun je kijken naar het nieuwe programma Knoop & De Leeuw. Dit is de eerste talkshow met én door mensen met een (verstandelijke) beperking. De presentatie ligt in handen van Paul de Leeuw.

Huisband Wimpie en de Domino’s
Na Knoop Gala en Knoop in je zakdoek wordt de traditie voortgezet en staat Knoop & De Leeuw in het teken van mensen met een (verstandelijke) beperking. Niet alleen spelen zij een rol in het programma, ook achter de schermen doen zij er alles aan om er een mooie show van te maken. Ook huisband Wimpie en de Domino’s is er voor het entertainment.

Feestelijk programma
Met spraakmakende gasten, met en zonder beperking, worden grote onderwerpen van het afgelopen jaar besproken. Er zijn optredens, gasten mogen één keer in hun leven iets bijzonders doen en het gaat over de kersttrends. Zo wordt het een mooi feestelijk programma vol humor en verrassingen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Knoop & De Leeuw

Actuele video's

Meer actuele video's