Frank Candel eens met oordeel gerechtshof dat Staat tekort schiet in de vluchtelingenopvang (Op1)

Frank Candel eens met oordeel gerechtshof dat Staat tekort schiet in de vluchtelingenopvang (Op1)

Dinsdag 20 december 2022 om 22:59

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Het gerechtshof oordeelde vandaag in hoger beroep dat de Staat tekortschiet ten aanzien van de opvang van vluchtelingen. Frank Candel, bestuursvoorzitter van Vluchtelingenwerk Nederland vertelt in Op1: ‘’Ik spreek vluchtelingen die op 20 verschillende locaties hebben gezeten in een paar maanden tijd.’’ Journalist Frénk van der Linden doet daar nog een schepje bovenop: "Mensen die elkaar niet kennen worden gedwongen in andermans lichaamsgeur te moeten verkeren!"

<em>Frank Candel</em> eens met oordeel gerechtshof dat Staat tekort schiet in de <em>vluchtelingenopvang</em> (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het gerechtshof oordeelde vandaag in hoger beroep dat de Staat tekortschiet ten aanzien van de opvang van vluchtelingen. Frank Candel, bestuursvoorzitter van Vluchtelingenwerk Nederland vertelt in Op1: ‘’Ik spreek vluchtelingen die op 20 verschillende locaties hebben gezeten in een paar maanden tijd.’’ Journalist Frénk van der Linden doet daar nog een schepje bovenop: "Mensen die elkaar niet kennen worden gedwongen in andermans lichaamsgeur te moeten verkeren!" Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Frank Candel eens met oordeel gerechtshof dat Staat tekort schiet in de vluchtelingenopvang (Op1)

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's