Een Jaar Van Je Leven: Isaac neemt groep in de maling met nepopdracht

Een Jaar Van Je Leven: Isaac neemt groep in de maling met nepopdracht

Donderdag 22 december 2022 om 11:38

In Een Jaar Van Je Leven vindt Isaac dat het tijd is voor een grapje. Hij leest zogenaamd een opdracht voor, de groep moet binnen negentig seconden op de grond een liggende kerstboom vormen inclusief piek. De realitysterren doen snel wat van ze gevraagd wordt, totdat ze erachter komen dat ze in de maling worden genomen…

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Isaac neemt groep in de maling met nepopdracht In Een Jaar Van Je Leven vindt Isaac dat het tijd is voor een grapje. Hij leest zogenaamd een opdracht voor, de groep moet binnen negentig seconden op de grond een liggende kerstboom vormen inclusief piek. De realitysterren doen snel wat van ze gevraagd wordt, totdat ze erachter komen dat ze in de maling worden genomen… Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Jeffrey wil niet meer: 'Ik schaam me om hier te zijn' Een Jaar Van Je Leven (video) Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Leila rent voor een rode kaart en raakt in gevecht Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's