Angela de Jong in Op1 over invloed van Juicekanalen: "Een logisch gevolg"

Angela de Jong in Op1 over invloed van Juicekanalen: "Een logisch gevolg"

Zaterdag 24 december 2022 om 12:41

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 23 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Het was een televisiejaar vol met mediarellen en vallende sterren. Ook Juicekanalen werden groter en invloedrijker. Televisierecensente Angela de Jong blikt in Op1 terug op het afgelopen televisiejaar.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Angela de Jong</em> in <em>Op1</em> over invloed van <em>Juicekanalen</em>: &quot;Een logisch gevolg&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 23 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het was een televisiejaar vol met mediarellen en vallende sterren. Ook Juicekanalen werden groter en invloedrijker. Televisierecensente Angela de Jong blikt in Op1 terug op het afgelopen televisiejaar. Tekst gaat verder onder de video. Logisch gevolgJuicekanalen werden dit jaar groter en invloedrijker dan ooit tevoren, maar volgens Angela de jong is dit te verklaren: "Denk dat het een logisch gevolg is op het moment dat twee gezaghebbende showrubrieken mensen van de eigen omroep uit de wind houden." Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hierboven. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Angela de Jong in Op1 over invloed van Juicekanalen: "Een logisch gevolg"

Logisch gevolg
Juicekanalen werden dit jaar groter en invloedrijker dan ooit tevoren, maar volgens Angela de jong is dit te verklaren: "Denk dat het een logisch gevolg is op het moment dat twee gezaghebbende showrubrieken mensen van de eigen omroep uit de wind houden."

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hierboven. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's