Test Case gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Test Case gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Test Case gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het populaire programma Kassa heeft dit jaar een heus testlab in het leven geroepen, waarin presentator Amber Kortzorg op originele en spectaculaire wijze producten, diensten en claims van fabrikanten test. Naast het testen van nieuwe producten, laat Test Case ook zien hoe repairman Reinier kapotte producten weer aan de praat krijgt. ReinierOok wordt met de Verspillingsmeter de overheid gemeten: hoeveel miljoenen euro’s worden er verspild aan nutteloze en ondoordachte projecten? Tot slot wordt ook het allerschattigste testpanel van Nederland geïntroduceerd: poesjes en puppy’s die verschillende producten testen. Eerste afleveringAmber gaat te water in een zinkende auto om te testen welke veiligheidshamer de beste is. Verder testen vijf Nederlandse topsporters vijf verschillende soorten stofzuigers. Mentalisten Emiel en Rob laten ons op ludieke wijze zien hoe we als consument worden beïnvloed door de verpakkingen van fabrikanten. Bekijk ook Zien: Viaplay keihard aangepakt in Kassa vanwege slechte Formule 1-streams Bekijk deze video » Jinek: Antoinette Hertsenberg kraakt houding energiemaatschappijen, die tarieven versneld verhogen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 3 januari 2023 om 22:14

Het populaire programma Kassa heeft dit jaar een heus testlab in het leven geroepen, waarin presentator Amber Kortzorg op originele en spectaculaire wijze producten, diensten en claims van fabrikanten test. Naast het testen van nieuwe producten, laat Test Case ook zien hoe repairman Reinier kapotte producten weer aan de praat krijgt.

Reinier
Ook wordt met de Verspillingsmeter de overheid gemeten: hoeveel miljoenen euro’s worden er verspild aan nutteloze en ondoordachte projecten? Tot slot wordt ook het allerschattigste testpanel van Nederland geïntroduceerd: poesjes en puppy’s die verschillende producten testen.

Eerste aflevering
Amber gaat te water in een zinkende auto om te testen welke veiligheidshamer de beste is. Verder testen vijf Nederlandse topsporters vijf verschillende soorten stofzuigers. Mentalisten Emiel en Rob laten ons op ludieke wijze zien hoe we als consument worden beïnvloed door de verpakkingen van fabrikanten.

Actuele video's

Meer actuele video's