Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dinsdag is het spraakmakende liefdesexperiment Married At First Sight weer terug. Het is alweer het achtste seizoen van het programma, maar toch kunnen we ook dit jaar weer verrassende wendingen verwachten. In de eerste week is het programma zelfs drie dagen te zien, daarna wekelijks op dinsdag en woensdag. Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw seizoen Married at First Sight start dinsdag: Carlo Boszhard belooft vuurwerk Bekijk deze video » Blijven getrouwd?Onder leiding van presentator Carlo Boszhard wagen ook dit seizoen weer twaalf vrijgezelle mannen en vrouwen de sprong in het diepe. Gematcht op basis van wetenschappelijk onderzoek gaan ze een wettelijk huwelijk aan met iemand die ze nog nooit hebben gezien. Na minimaal vijf weken hakken ze welbekende knoop door: blijven ze getrouwd of niet? ExpertsDe stellen zijn gematcht door experts met verschillende expertises. Het team van dit seizoen bestaat uit Patrick van Veen (gedragsbioloog), Eveline Stallaart (seksuoloog) en Anne Campagne (singles- en relatiecoach). Zij zullen de koppels, ook tijdens de huwelijksreis, begeleiden en ondersteunen. Speciaal voor het matchen zijn - net als vorig jaar - matchmakers Radboud en Liselotte Visser ingezet. Bekijk ook MAFS-Astleigh en Rowan hebben belangrijk nieuws: "Samen besloten dit te starten" (video) Bekijk deze video » Zie: Kim uit MAFS verhuist naar Tenerife: 'Liefde is het mooiste wat er is' Bekijk deze video »
Uitzending :
Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 3 januari 2023 om 22:06

Dinsdag is het spraakmakende liefdesexperiment Married At First Sight weer terug. Het is alweer het achtste seizoen van het programma, maar toch kunnen we ook dit jaar weer verrassende wendingen verwachten. In de eerste week is het programma zelfs drie dagen te zien, daarna wekelijks op dinsdag en woensdag.

Blijven getrouwd?
Onder leiding van presentator Carlo Boszhard wagen ook dit seizoen weer twaalf vrijgezelle mannen en vrouwen de sprong in het diepe. Gematcht op basis van wetenschappelijk onderzoek gaan ze een wettelijk huwelijk aan met iemand die ze nog nooit hebben gezien. Na minimaal vijf weken hakken ze welbekende knoop door: blijven ze getrouwd of niet?

Experts
De stellen zijn gematcht door experts met verschillende expertises. Het team van dit seizoen bestaat uit Patrick van Veen (gedragsbioloog), Eveline Stallaart (seksuoloog) en Anne Campagne (singles- en relatiecoach). Zij zullen de koppels, ook tijdens de huwelijksreis, begeleiden en ondersteunen. Speciaal voor het matchen zijn - net als vorig jaar - matchmakers Radboud en Liselotte Visser ingezet.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Married at First Sight

Actuele video's

Meer actuele video's