Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dinsdag is het nieuwe seizoen van Married at First Sight begonnen en woensdag is het alweer tijd om het tweede koppel van dit seizoen aan de kijker voor te stellen: Wilfred en Francois, die één grote passie delen. AfstandWilfred uit Emmen en Francois uit Maastricht delen de passie voor mode en design, maar de vraag is wel of de grote afstand tussen hun woonplaatsen niet een probleem gaat worden. De experts vrezen dat misschien een beetje, maar hoe kijken ze daar zelf tegenaan? VriendengroepenHet eerste nieuwe kopppel, Martijn en Nicole, ontmoeten elkaar in de trouwzaal. Tot ieders grote verbazing blijken de vriendengroepen van de bruid en bruidegom elkaar te kennen. Wat is het verhaal hierachter? Zijn de twee elkaar al eens tegengekomen? Bekijk ook MAFS-Astleigh en Rowan hebben belangrijk nieuws: "Samen besloten dit te starten" (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Married at First Sight start dinsdag: Carlo Boszhard belooft vuurwerk Bekijk deze video »
Uitzending :
Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 4 januari 2023 om 22:03

Dinsdag is het nieuwe seizoen van Married at First Sight begonnen en woensdag is het alweer tijd om het tweede koppel van dit seizoen aan de kijker voor te stellen: Wilfred en Francois, die één grote passie delen.

Afstand
Wilfred uit Emmen en Francois uit Maastricht delen de passie voor mode en design, maar de vraag is wel of de grote afstand tussen hun woonplaatsen niet een probleem gaat worden. De experts vrezen dat misschien een beetje, maar hoe kijken ze daar zelf tegenaan?

Vriendengroepen
Het eerste nieuwe kopppel, Martijn en Nicole, ontmoeten elkaar in de trouwzaal. Tot ieders grote verbazing blijken de vriendengroepen van de bruid en bruidegom elkaar te kennen. Wat is het verhaal hierachter? Zijn de twee elkaar al eens tegengekomen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Married at First Sight

Actuele video's

Meer actuele video's