Ministars: schattig broertje van kandidaat steelt de show met Ik ga zwemmen

Ministars: schattig broertje van kandidaat steelt de show met Ik ga zwemmen

Donderdag 5 januari 2023 om 15:04

Vrijdag gaat het nieuwe programma Ministars van start, hierin krijgen kinderen de kans om een videoduet te zingen met hun idool. En het blijkt dat niet alleen de kandidaten zelf een goed optreden kunnen neerzetten. Presentatrices Wendy van Dijk en Britt Dekker spotten namelijk het schattige broertje van een van de talenten en hij blijkt ook dol te zijn op zingen. Hij doet alvast een stukje van Ik ga zwemmen en steelt de show.

Bekijk het fragment van Ministars in de video hieronder.

Ministars is vanaf vrijdag 6 januari om 20.30 uur wekelijks te zien op SBS6. Vanaf dan kun je elke aflevering van Ministars terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Ministars</em>: schattig broertje van kandidaat steelt de show met <em>Ik ga zwemmen</em> Vrijdag gaat het nieuwe programma Ministars van start, hierin krijgen kinderen de kans om een videoduet te zingen met hun idool. En het blijkt dat niet alleen de kandidaten zelf een goed optreden kunnen neerzetten. Presentatrices Wendy van Dijk en Britt Dekker spotten namelijk het schattige broertje van een van de talenten en hij blijkt ook dol te zijn op zingen. Hij doet alvast een stukje van Ik ga zwemmen en steelt de show. Bekijk het fragment van Ministars in de video hieronder. Ministars is vanaf vrijdag 6 januari om 20.30 uur wekelijks te zien op SBS6. Vanaf dan kun je elke aflevering van Ministars terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Ministars vanaf 6 januari te zien bij SBS6: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video » Ministars: zes kinderen vertellen over hun bijzondere wens Bekijk deze video »
TV :
Ministars: schattig broertje van kandidaat steelt de show met Ik ga zwemmen

Actuele video's

Meer actuele video's