Video: hond doodgeschoten door agent na aanval op eigen baasjes

Video: hond doodgeschoten door agent na aanval op eigen baasjes

Zondag 8 januari 2023 om 11:46

Video: <em>hond doodgeschoten</em> door agent na aanval op eigen baasjes Een man en een vrouw zijn zaterdagmiddag in hun huis aangevallen door hun eigen hond. De situatie was zo ernstig dat het stel zich moesten verschansen in een van de kamers van hun huis in de Rotterdamse wijk Vreewijk. De politie kwam ter plaatse en die moesten het dier doodschieten voor de eigen veiligheid en de veiligheid van de bewoners. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Wingsuitvlieger Jarno Cordia (44) botst tegen rotswand en overlijdt (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: trein ramt trekker op spoorwegovergang in Staphorst (video) Bekijk deze video » Video: enorme schade aan winkelpand Rotterdam door exploderende deodorant-spuitbus Bekijk deze video »
Nieuws :

Een man en een vrouw zijn zaterdagmiddag in hun huis aangevallen door hun eigen hond. De situatie was zo ernstig dat het stel zich moesten verschansen in een van de kamers van hun huis in de Rotterdamse wijk Vreewijk. De politie kwam ter plaatse en die moesten het dier doodschieten voor de eigen veiligheid en de veiligheid van de bewoners.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's