Hart van Nederland: trein ramt trekker op spoorwegovergang in Staphorst (video)

Hart van Nederland: trein ramt trekker op spoorwegovergang in Staphorst (video)

Zondag 8 januari 2023 om 11:12

<em>Hart van Nederland</em>: trein ramt trekker op spoorwegovergang in Staphorst (video) Het treinverkeer tussen Zwolle en Meppel is zondagochtend weer op gang gekomen na herstelwerkzaamheden door ProRail. De spoorbeheerder verrichtte spoedreparaties na een botsing tussen een trein en een trekker op zaterdagavond. Het incident gebeurde rond 20.30 uur bij een spoorwegovergang in Staphorst. Bij het ongeluk raakte niemand gewond. Treinreizigers werden uit de trein gehaald en vervolgden hun reis met vervangend vervoer. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Enorme ravage na explosie in flat Heemskerk nabij PostcodeKanjer winnaars (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Wingsuitvlieger Jarno Cordia (44) botst tegen rotswand en overlijdt (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Video: enorme schade aan winkelpand Rotterdam door exploderende deodorant-spuitbus Bekijk deze video »
Nieuws :

Het treinverkeer tussen Zwolle en Meppel is zondagochtend weer op gang gekomen na herstelwerkzaamheden door ProRail. De spoorbeheerder verrichtte spoedreparaties na een botsing tussen een trein en een trekker op zaterdagavond. Het incident gebeurde rond 20.30 uur bij een spoorwegovergang in Staphorst. Bij het ongeluk raakte niemand gewond. Treinreizigers werden uit de trein gehaald en vervolgden hun reis met vervangend vervoer.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's