Video: Glennis Grace en zoon bouwen feestje op Curaçao met Bilal Wahib

Video: Glennis Grace en zoon bouwen feestje op Curaçao met Bilal Wahib

Maandag 9 januari 2023 om 15:12

Glennis Grace heeft een nogal roerige tijd achter de rug en het lijkt erop dat ze stoom aan het afblazen is op Curaçao. De zangeres, die voor veel ophef zorgde door in de Jumbo medewerkers te bedreigen en aan te vallen, heeft beelden op social media geplaatst van haar vakantie. Glennis laat zien dat ze samen met haar zoon en andere BN’ers een feestje viert op het eiland, onder meer met de (eveneens omstreden) Bilal Wahib. "De leven!"

Bekijk de video van Shownieuws met social mediabeelden hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Glennis Grace</em> en zoon bouwen feestje op Curaçao met Bilal Wahib Glennis Grace heeft een nogal roerige tijd achter de rug en het lijkt erop dat ze stoom aan het afblazen is op Curaçao. De zangeres, die voor veel ophef zorgde door in de Jumbo medewerkers te bedreigen en aan te vallen, heeft beelden op social media geplaatst van haar vakantie. Glennis laat zien dat ze samen met haar zoon en andere BN’ers een feestje viert op het eiland, onder meer met de (eveneens omstreden) Bilal Wahib. "De leven!" Bekijk de video van Shownieuws met social mediabeelden hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard: slachtoffers zoon Glennis Grace krijgen schadevergoeding Bekijk deze video » Medium Liesbeth voorspelt toekomst Glennis Grace: 'Het is over' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's