Zie: het rijmpje over scheetjes van Eric Een Jaar Van Je Leven

Zie: het rijmpje over scheetjes van Eric Een Jaar Van Je Leven

Maandag 9 januari 2023 om 17:58

In Een Jaar Van je Leven komt soms het meest creatieve in je naar boven. Zo komt Erik met een prachtig rijmpje zo tijdens het eten van een kopje soep. "Ieder boontje heeft zijn toontje, na ieder ewrtje een eigen concertje."

Bekijk hieronder de video.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Zie: het rijmpje over scheetjes van Eric <em>Een Jaar Van Je Leven</em> In Een Jaar Van je Leven komt soms het meest creatieve in je naar boven. Zo komt Erik met een prachtig rijmpje zo tijdens het eten van een kopje soep. "Ieder boontje heeft zijn toontje, na ieder ewrtje een eigen concertje." Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Martin dwingt Mexx om te sporten (Een Jaar Van Je Leven): ‘Ga je dik worden en eten?’ Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: touwtrekken gaat helemaal mis, Kim raakt gewond Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: is Esther echt verliefd op Jan-Willem? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's