Netflix-documentaire van Suzan & Freek: 'Ik moest lachen en huilen tegelijkertijd'

Netflix-documentaire van Suzan & Freek: 'Ik moest lachen en huilen tegelijkertijd'

Maandag 9 januari 2023 om 20:08

Op de middelbare school sprong de vonk tussen Suzan en Freek al over, en nu, vijftien jaar verder is het nog steeds oh zo verliefde duo niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Maar achter al die glamour gaat veel meer schuil, zo zeggen ze zelf. Daarom komt er deze week op Netflix de documentaire Tussen jou en mij uit over de twee waarin ze openhartiger zijn dan ooit. "Ik vind het spannend, het is écht ons leven. Het is voor ons het best vol te houden als je dichtbij jezelf blijft."

Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard.

De documentaire Suzan & Freek: tussen jou en mij is begin 2023 te zien op Netflix. In de video hierboven kun je de teaser voor Suzan & Freek: tussen jou en mij bekijken.

Netflix-documentaire van <em>Suzan &amp; Freek</em>: 'Ik moest lachen en huilen tegelijkertijd' Op de middelbare school sprong de vonk tussen Suzan en Freek al over, en nu, vijftien jaar verder is het nog steeds oh zo verliefde duo niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Maar achter al die glamour gaat veel meer schuil, zo zeggen ze zelf. Daarom komt er deze week op Netflix de documentaire Tussen jou en mij uit over de twee waarin ze openhartiger zijn dan ooit. "Ik vind het spannend, het is écht ons leven. Het is voor ons het best vol te houden als je dichtbij jezelf blijft." Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard. De documentaire Suzan & Freek: tussen jou en mij is begin 2023 te zien op Netflix. In de video hierboven kun je de teaser voor Suzan & Freek: tussen jou en mij bekijken. Bekijk ook Suzan & Freek showen verlovingsringen in RTL Boulevard: 'Geweldig aanzoek' (video) Bekijk deze video » Suzan & Freek: wordt Freek vervangen door Typhoon!? (video) Bekijk deze video » Docu Suzan & Freek: tussen jou en mij begin 2023 op Netflix: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Netflix-documentaire van Suzan & Freek: 'Ik moest lachen en huilen tegelijkertijd'

Actuele video's

Meer actuele video's