Zien: de Scheetjes weer bij elkaar? 'Dit zagen we niet aankomen'

Zien: de Scheetjes weer bij elkaar? 'Dit zagen we niet aankomen'

Donderdag 12 januari 2023 om 10:51

Hans en Karin, die we kennen van De Scheetjes, lagen drie maanden geleden nog in een hevige vechtscheiding. Maar zo negatief als het er toen uitzag, is volgens Shownieuws verleden tijd. ''Het lijkt er nu op dat Karin terug gaat naar Bonaire, dat betekent dat het allemaal wel mee valt. Dit hebben wij echt niet zien aan komen''

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>de Scheetjes</em> weer bij elkaar? 'Dit zagen we niet aankomen' Hans en Karin, die we kennen van De Scheetjes, lagen drie maanden geleden nog in een hevige vechtscheiding. Maar zo negatief als het er toen uitzag, is volgens Shownieuws verleden tijd. ''Het lijkt er nu op dat Karin terug gaat naar Bonaire, dat betekent dat het allemaal wel mee valt. Dit hebben wij echt niet zien aan komen'' Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws gemist? Karin en Hans uit Ik Vertrek komen voor de rechter Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's