Marco knapt af op Annemiek haar korte kapsel: 'Dat is een dingetje' (LLDL)

Marco knapt af op Annemiek haar korte kapsel: 'Dat is een dingetje' (LLDL)

Dinsdag 17 januari 2023 om 19:52

Marco en Annemiek zijn elkaar flink aan het testen. Zij maken niet echt een goede indruk op elkaar door elkaars hobby's te kakken te zetten. Als Marco iets mocht veranderen aan Annemiek dan wist hij het wel. Dat korte haar! "Dan kan je lang wachten, dit blijft zo," aldus Annemiek.

Bekijk hieronder de video.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Marco knapt af op Annemiek haar korte kapsel: 'Dat is een dingetje' (LLDL) Marco en Annemiek zijn elkaar flink aan het testen. Zij maken niet echt een goede indruk op elkaar door elkaars hobby's te kakken te zetten. Als Marco iets mocht veranderen aan Annemiek dan wist hij het wel. Dat korte haar! "Dan kan je lang wachten, dit blijft zo," aldus Annemiek. Bekijk hieronder de video. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Wat doen we met slapen?' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: braafste stel ever over 'heftige' overtredingen Bekijk deze video » Lang leve de liefde: ’Minderwaardigheidscomplex omdat je vindt dat ik dik ben’ Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's