Married At First Sight: na HEFTIGE RUZIE Martijn en Nicole worden de koffers gepakt

Married At First Sight: na HEFTIGE RUZIE Martijn en Nicole worden de koffers gepakt

Nicole vertelt in Married At First Sight dat haar echtgenoot Martijn haar verwijt dat het alleen maar om haar draait. Nadat ze om uitleg vroeg werd ze weggewuifd: 'Ik hoef geen uitleg te geven want dat is een gevoel dat ik heb', herhaalt ze zijn woorden.

'Je verdraait dingen'
Ze is enorm gekwetst en ratelt maar door tegen de verslaggever, waarna Martijn ingrijpt en zegt dat ze bepaalde dingen verdraait. Vervolgens verzanden ze in een eindeloze discussie waarna Nicole opstapt en vervolgens te horen krijgt: 'Het is op deze basis geen match. Dat voel ik en mijn onderbuikgevoel laat mij nooit in de steek.'

'Fijne reis naar huis'
Op dat moment is Nicole er echt helemaal klaar mee: 'Ik wens jou een hele fijne reis naar huis.' Echt gezellig werd het daarna niet meer...

Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder

<em>Married At First Sight</em>: na HEFTIGE RUZIE Martijn en Nicole worden de koffers gepakt Nicole vertelt in Married At First Sight dat haar echtgenoot Martijn haar verwijt dat het alleen maar om haar draait. Nadat ze om uitleg vroeg werd ze weggewuifd: 'Ik hoef geen uitleg te geven want dat is een gevoel dat ik heb', herhaalt ze zijn woorden. 'Je verdraait dingen'Ze is enorm gekwetst en ratelt maar door tegen de verslaggever, waarna Martijn ingrijpt en zegt dat ze bepaalde dingen verdraait. Vervolgens verzanden ze in een eindeloze discussie waarna Nicole opstapt en vervolgens te horen krijgt: 'Het is op deze basis geen match. Dat voel ik en mijn onderbuikgevoel laat mij nooit in de steek.' Nicole (Married At First Sight) na ruzie: 'Last van onweer!? Ik van andere dingen' Bekijk deze video » 'Fijne reis naar huis'Op dat moment is Nicole er echt helemaal klaar mee: 'Ik wens jou een hele fijne reis naar huis.' Echt gezellig werd het daarna niet meer... Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder Married At First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4, met in de eerste week een extra uitzending op donderdagavond. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Irritaties tussen Nicole en Martijn tijdens Married at First Sight Bekijk deze video » Married at First Sight: Nicole is helemaal klaar met Martijn Bekijk deze video »
TV :
Married At First Sight: na HEFTIGE RUZIE Martijn en Nicole worden de koffers gepakt

Married At First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4, met in de eerste week een extra uitzending op donderdagavond. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV