Nicole (Married At First Sight) na ruzie: 'Last van onweer!? Ik van andere dingen'

Nicole (Married At First Sight) na ruzie: 'Last van onweer!? Ik van andere dingen'

Na de heftige ruzie tussen Martijn en Nicole is de sfeer de volgende ochtend allesbehalve gezellig. Waar die eerste aangeeft last van het onweer te hebben gehad was zijn vrouw vooral met de nogal mislukte huwelijksreis bezig: 'Ik heb meer last van andere dingen.'

Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder

Nicole (Married At First Sight) na ruzie: '<em>Last van onweer!? Ik van andere dingen</em>' Na de heftige ruzie tussen Martijn en Nicole is de sfeer de volgende ochtend allesbehalve gezellig. Waar die eerste aangeeft last van het onweer te hebben gehad was zijn vrouw vooral met de nogal mislukte huwelijksreis bezig: 'Ik heb meer last van andere dingen.' Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder Married At First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4, met in de eerste week een extra uitzending op donderdagavond. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Married at First Sight: Nicole is helemaal klaar met Martijn Bekijk deze video » Married At First Sight: na HEFTIGE RUZIE Martijn en Nicole worden de koffers gepakt Bekijk deze video »
TV :
Nicole (Married At First Sight) na ruzie: 'Last van onweer!? Ik van andere dingen'

Married At First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4, met in de eerste week een extra uitzending op donderdagavond. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV