De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: De Avondshow met Arjen Lubach

De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Bekijk hier de hele uitzending Maandag keert Arjen Lubach terug met zijn dagelijkse show De Avondshow met Arjen Lubach. Hij gaat daarmee het derde seizoen en het tweede jaar in. Ook dit jaar neemt hij op zijn zo kenmerkende wijze het nieuws door. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Arjen Lubach roast Richard de Mos in De Avondshow (video) Bekijk deze video » Arjen Lubach: ‘Gert-Jan Segers gaat Bijbel omschrijven tot keiharde porno-thriller’ (video) Bekijk deze video » De Avondshow met Arjen Lubach over ongeduldige Joep Schreuder en ‘ontploffing’ Kuip Bekijk deze video » MediapersoonlijkheidElke maandag tot en met donderdag duikt Lubach via de waan van de dag langs inspirerende gasten tot op de bodem van het nieuws. Lubach werd, mede door het succes van de Avondshow, dit jaar door Broacast Magazine uitgeroepen tot Mediapersoonlijkheid van het jaar. Die prijs kreeg hij uitgereikt uit handen van de vorige winnaar, mede-comedian André van Duin. Vaste onderdelenOok dit jaar zal Lubach, samen met zijn vaste correspondenten Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit, het nieuws doornemen. Uiteraard zullen de nodige vaste onderdelen van de Avondshow terugkeren: zo zullen we waarschijnlijk ook weer gaan genieten van de Avondshow Sport Studio. Bekijk ook Arjen Lubach: 'Gideon van Meijeren gebruikt fascistische tactieken' (video) Bekijk deze video » Arjen Lubach rapt: 'Dag Aardige Aarde' (Avondshow) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Maandag keert Arjen Lubach terug met zijn dagelijkse show De Avondshow met Arjen Lubach. Hij gaat daarmee het derde seizoen en het tweede jaar in. Ook dit jaar neemt hij op zijn zo kenmerkende wijze het nieuws door.

Mediapersoonlijkheid
Elke maandag tot en met donderdag duikt Lubach via de waan van de dag langs inspirerende gasten tot op de bodem van het nieuws. Lubach werd, mede door het succes van de Avondshow, dit jaar door Broacast Magazine uitgeroepen tot Mediapersoonlijkheid van het jaar. Die prijs kreeg hij uitgereikt uit handen van de vorige winnaar, mede-comedian André van Duin.

Vaste onderdelen
Ook dit jaar zal Lubach, samen met zijn vaste correspondenten Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit, het nieuws doornemen. Uiteraard zullen de nodige vaste onderdelen van de Avondshow terugkeren: zo zullen we waarschijnlijk ook weer gaan genieten van de Avondshow Sport Studio.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Avondshow met Arjen Lubach

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV