Prinses Amalia's beveiliging tijdens allereerste werkbezoek als Prinses van Oranje (Op1)

Prinses Amalia's beveiliging tijdens allereerste werkbezoek als Prinses van Oranje (Op1)

Prinses Amalia is op haar eerste officiële werkbezoek als Prinses van Oranje naar de Nederlandse Antillen. Wat staat Amalia te wachten en belangrijker; is de reis wel veilig? Jeroen Snel gisteravond in Op1: “Ze blijft komende 2,5 week in het programma van haar ouders. Het is verstandig dat het dus één goed beveiligd clubje is." Anne-Mar Zwart gaat in op de openheid van de koning en de koningin over de bedreigingen aan Amalia’s adres.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 25 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Prinses Amalia's</em> beveiliging tijdens allereerste werkbezoek als <em>Prinses van Oranje</em> (<em>Op1</em>) Prinses Amalia is op haar eerste officiële werkbezoek als Prinses van Oranje naar de Nederlandse Antillen. Wat staat Amalia te wachten en belangrijker; is de reis wel veilig? Jeroen Snel gisteravond in Op1: “Ze blijft komende 2,5 week in het programma van haar ouders. Het is verstandig dat het dus één goed beveiligd clubje is." Anne-Mar Zwart gaat in op de openheid van de koning en de koningin over de bedreigingen aan Amalia’s adres. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 25 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: Amalia pakt haar koffers in voor grootste reis van haar leven Bekijk deze video » Bekijk: Prinses Amalia haar eerste officiële bezoek als prinses van Oranje Bekijk deze video »
Talkshow :
Prinses Amalia's beveiliging tijdens allereerste werkbezoek als Prinses van Oranje (Op1)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV