Een Jaar Van Je Leven: Moraima vergeet cruciaal onderdeel hamburger in recordpoging

Een Jaar Van Je Leven: Moraima vergeet cruciaal onderdeel hamburger in recordpoging

In Een Jaar Van Je Leven doen verschillende kandidaten een poging om een wereldrecord te verbreken. Ze maken een hamburger, het broodje wordt opengesneden en dan moet het worden belegd met alle ingrediënten. Het is in ieder geval duidelijk dat Moraima het record niet verbreekt. Ze is wel snel maar vergeet een cruciaal onderdeel: de hamburger…

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Moraima vergeet cruciaal onderdeel hamburger in recordpoging In Een Jaar Van Je Leven doen verschillende kandidaten een poging om een wereldrecord te verbreken. Ze maken een hamburger, het broodje wordt opengesneden en dan moet het worden belegd met alle ingrediënten. Het is in ieder geval duidelijk dat Moraima het record niet verbreekt. Ze is wel snel maar vergeet een cruciaal onderdeel: de hamburger… Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. ZIEN: Esther twerkt voor Jan Willem (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video » Spullen van deelnemers worden overhoop gehaald (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV