Live stream NK afstanden en mass start schaatsen (zondag 5 februari)

Live stream NK afstanden en mass start schaatsen (zondag 5 februari)

Kijk op zondag 5 februari vanaf 13.05 uur LIVE naar het NK afstanden en mass start 2023 via de livestream hierboven.

In Heerenveen gaat komend weekend weer het Nederlands kampioenschap afstanden én de massastart plaatsvinden. De schaatsen mogen dan weer uit het vet, want er staat een lange reeks wedstrijden op het programma deze maand. Van 3 tot en met 5 februari is het schaatsweekend volledig te zien via onder meer bovenstaande livestream.

Bekijk ook het volledige tijdschema van het NK afstanden.

Het NK afstanden en mass start in Heerenveen is van vrijdag 3 februari tot en met zondag 5 februari te zien bij onder meer NPO 1, NOS.nl en de Gids.tv-livestream. De hoogtepunten volgen ook bij Gids.tv.

Live stream <em>NK afstanden en mass start</em> schaatsen (zondag 5 februari) Kijk op zondag 5 februari vanaf 13.05 uur LIVE naar het NK afstanden en mass start 2023 via de livestream hierboven. In Heerenveen gaat komend weekend weer het Nederlands kampioenschap afstanden én de massastart plaatsvinden. De schaatsen mogen dan weer uit het vet, want er staat een lange reeks wedstrijden op het programma deze maand. Van 3 tot en met 5 februari is het schaatsweekend volledig te zien via onder meer bovenstaande livestream. Bekijk ook het volledige tijdschema van het NK afstanden. Het NK afstanden en mass start in Heerenveen is van vrijdag 3 februari tot en met zondag 5 februari te zien bij onder meer NPO 1, NOS.nl en de Gids.tv-livestream. De hoogtepunten volgen ook bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Jutta Leerdam maakt indruk met baanrecord op WK sprint (video) Bekijk deze video » Schaatsers Patrick Roest en Antoinette Rijpma-de Jong Europees kampioen (video) Bekijk deze video »
Live :
Live stream NK afstanden en mass start schaatsen (zondag 5 februari)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV