De pompmoord: geheime verhoortapes gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De pompmoord: geheime verhoortapes gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De pompmoord: geheime verhoortapes gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het tweede deel van de driedeige documentaire De pompmoord duiken we in de verhoren van de uiteindelijk veroordeelde mannen. Want hoe zagen die er uit? De geheime verhoortapes kunnen daar antwoord op geven. Geen DNA bewijsEén van de veroordeelden, Hein Krombos, vertelt hoe hij bezweek onder de druk van langdurige verhoren. De andere mannen komen met allerlei fantasieën of blijven ontkennen. Omdat er geen ooggetuigen zijn en geen DNA-bewijs, moet een bekentenis uit de verhoren komen. GeschoktEr zat dus de nodige druk op de zaak en de verhoren waren het enige dat de zaak kon redden. Rechtspsycholoog Annelies Vredeveldt analyseert de verhoortapes en is geschokt door de werkwijze van de rechercheurs. Bekijk ook Khalid & Sophie: dochter veroordeelde Warnsveldse pompmoord over contact met vader Bekijk deze video » De pompmoord: Jänis ontdekte op sterfbed vader dat hij misschien onschuldig is Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In het tweede deel van de driedeige documentaire De pompmoord duiken we in de verhoren van de uiteindelijk veroordeelde mannen. Want hoe zagen die er uit? De geheime verhoortapes kunnen daar antwoord op geven.

Geen DNA bewijs
Eén van de veroordeelden, Hein Krombos, vertelt hoe hij bezweek onder de druk van langdurige verhoren. De andere mannen komen met allerlei fantasieën of blijven ontkennen. Omdat er geen ooggetuigen zijn en geen DNA-bewijs, moet een bekentenis uit de verhoren komen.

Geschokt
Er zat dus de nodige druk op de zaak en de verhoren waren het enige dat de zaak kon redden. Rechtspsycholoog Annelies Vredeveldt analyseert de verhoortapes en is geschokt door de werkwijze van de rechercheurs.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV