DNA Singers: Ferdi Bolland zingt duet It Takes Two met zijn dochter

DNA Singers: Ferdi Bolland zingt duet It Takes Two met zijn dochter

Vrijdag 10 februari 2023 om 13:07

In DNA Singers staat een dame op het podium, zij zingt een duet met haar bekende vader. Ferdi Bolland staat aan de andere kant van het scherm te zingen, samen brengen ze It Takes Two ten gehore. De panelleden horen hem wel maar zien hem niet. Hebben ze enig idee van wie dit meisje de dochter is?

Bekijk de beelden van DNA Singers hieronder.

DNA Singers is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv.

<em>DNA Singers</em>: Ferdi Bolland zingt duet <em>It Takes Two</em> met zijn dochter In DNA Singers staat een dame op het podium, zij zingt een duet met haar bekende vader. Ferdi Bolland staat aan de andere kant van het scherm te zingen, samen brengen ze It Takes Two ten gehore. De panelleden horen hem wel maar zien hem niet. Hebben ze enig idee van wie dit meisje de dochter is? Bekijk de beelden van DNA Singers hieronder. DNA Singers is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv. DNA Singers: panel fan van zware stem kandidaat, van wie is hij familie? Bekijk deze video » Bekijk: weer een nieuwe onthulling van bekende Nederlanders in DNA Singers Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's