Steekpartij op markt in Zevenaar: een zwaargewonde, politie zet omgeving af (video)

Steekpartij op markt in Zevenaar: een zwaargewonde, politie zet omgeving af (video)

Zaterdag 11 februari 2023 om 10:15

<em>Steekpartij</em> op markt in Zevenaar: een zwaargewonde, politie zet omgeving af (video) Een man is zwaargewond geraakt bij een steekpartij die plaatsvond in de binnenstad van Zevenaar. De gebeurtenis vond plaats even voor drie uur op een druk moment in het uitgaansgebied, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hartverscheurend: Moeder Mien zoekt naar maandenlang vermiste zoon: 'Help mij alsjeblieft' Bekijk deze video » Zie: Kapster in Zwolle zingt voor haar klanten Bekijk deze video » Hart van Nederland viert 10.000e uitzending: bekijk hoogtepunten van afgelopen jaren Bekijk deze video » Dit is dé stem van Hart van Nederland: 'Al 28 jaar' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een man is zwaargewond geraakt bij een steekpartij die plaatsvond in de binnenstad van Zevenaar. De gebeurtenis vond plaats even voor drie uur op een druk moment in het uitgaansgebied, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's