Dit is dé stem van Hart van Nederland: 'Al 28 jaar' (video)

Dit is dé stem van Hart van Nederland: 'Al 28 jaar' (video)

Vrijdag 10 februari 2023 om 22:20

Dit is dé stem van <em>Hart van Nederland</em>: 'Al 28 jaar' (video) Bijna iedere uitzending is hij weer te horen: 'de stem' van Hart van Nederland. Vanaf de eerste uitzending op 29 augustus 1995 was Arno Lubbinge te horen als 'stem' van Hart van Nederland en vandaag, bijna 28 jaar later, bij de 10.000ste uitzending was hij de voice-over. En dit keer hoorden we hem niet alleen, maar zien we hem ook. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hartverscheurend: Moeder Mien zoekt naar maandenlang vermiste zoon: 'Help mij alsjeblieft' Bekijk deze video » Sigrid Kaag over ‘clash’ met Mark Rutte: ‘Geen knallende ruzie, ging over niets’ Bekijk deze video » Verdachte fatale steekpartij Delft overgeleverd aan Nederland (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland viert 10.000e uitzending: bekijk hoogtepunten van afgelopen jaren Bekijk deze video »
TV :

Bijna iedere uitzending is hij weer te horen: 'de stem' van Hart van Nederland. Vanaf de eerste uitzending op 29 augustus 1995 was Arno Lubbinge te horen als 'stem' van Hart van Nederland en vandaag, bijna 28 jaar later, bij de 10.000ste uitzending was hij de voice-over. En dit keer hoorden we hem niet alleen, maar zien we hem ook.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's