Marcel over hulpverlening in Turkije: "Een reddingswerker is gewoon een mens" (Hart van Nederland

Marcel over hulpverlening in Turkije: "Een reddingswerker is gewoon een mens" (Hart van Nederland

Zondag 12 februari 2023 om 22:55

Marcel over hulpverlening in <em>Turkije</em>: &quot;Een reddingswerker is gewoon een mens&quot; (<em>Hart van Nederland</em> Marcel Huijbrechts vertelt in Hart van Nederland over de hulpverleningsacties in Turkije. De reddingswerkers zullen binnenkort naar huis terugkeren. Huijbrechts: "Een reddingswerker is gewoon een mens maar wel getraind om op dat soort momenten effectief te zijn". Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Benefietconcerten Turkije & Syrië: Trijntje Oosterhuis & Willeke Alberti naar Haarlem (Op1) Bekijk deze video » Video: koning Willem-Alexander staat stil bij aardbeving Turkije en Syrië Bekijk deze video » Özcan Akyol in Jinek over aardbevingen Turkije en Syrië: 'Beland in een horrorfilm' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Marcel Huijbrechts vertelt in Hart van Nederland over de hulpverleningsacties in Turkije. De reddingswerkers zullen binnenkort naar huis terugkeren. Huijbrechts: "Een reddingswerker is gewoon een mens maar wel getraind om op dat soort momenten effectief te zijn".

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's