Zoet: oma van Big Brother Michelangelo loopt binnen tijdens de freeze-challenge

Zoet: oma van Big Brother Michelangelo loopt binnen tijdens de freeze-challenge

Donderdag 23 februari 2023 om 10:40

''Bewoners freeze!'' De deelnemers moeten zolang als Big Brother het zegt stil staan tijdens de freeze-challenge. Op dat moment loopt de Italiaanse oma van Michelangelo binnen en vertelt hem lieve woorden. Houdt Michelangelo het vol om niet te bewegen?

Zoet: oma van <em>Big Brother</em> Michelangelo loopt binnen tijdens de freeze-challenge ''Bewoners freeze!'' De deelnemers moeten zolang als Big Brother het zegt stil staan tijdens de freeze-challenge. Op dat moment loopt de Italiaanse oma van Michelangelo binnen en vertelt hem lieve woorden. Houdt Michelangelo het vol om niet te bewegen? Bekijk het fragment van Big Brother hierboven. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk het fragment van Big Brother hierboven.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's