Een Jaar Van Je Leven: bewoners voelen zich geïntimideerd door starende Isaac

Een Jaar Van Je Leven: bewoners voelen zich geïntimideerd door starende Isaac

Maandag 27 februari 2023 om 17:30

In Een Jaar Van Je Leven is een nogal bizarre scène te zien. Terwijl een aantal kandidaten zit te praten, staat Isaac vanaf buiten door het raam langdurig naar ze te staren. Ze voelen zich er niet prettig bij. “Dit is intimidatie wat hij wil doen. Dit is: ik wil intimideren”, aldus Gert-Jan.

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: bewoners voelen zich geïntimideerd door starende Isaac In Een Jaar Van Je Leven is een nogal bizarre scène te zien. Terwijl een aantal kandidaten zit te praten, staat Isaac vanaf buiten door het raam langdurig naar ze te staren. Ze voelen zich er niet prettig bij. “Dit is intimidatie wat hij wil doen. Dit is: ik wil intimideren”, aldus Gert-Jan. Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: Wendy heeft pijnlijke brandblaren op billen na ijs-opdracht Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Gert-Jan wil eliminatieproef doen om mensen naar huis te sturen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's